service&co thailand

Skandinaviens eneste guideuddannelse i Thailand

Tag med til Thailand og oplev Østens mystik, mens du uddanner dig til guide. På den måde slår du to fluer med et smæk, og får en uddannelse mens du oplever en helt ny og spændende kultur.
På en guideuddannelse i Thailand, kommer du ikke bare hjem, med et job som guide efterfølgende. Du kommer hjem med et hav af oplevelser, fra en verden, der er så anderledes end den vi kommer fra. Oplevelser som du kan dele med dine nye venner og kollegaer.

Nord, vest…Øst er bedst

Thailand er arealmæssigt på størrelse med Frankrig, dog meget mere langstrakt! Den thailandske kultur er påvirket af både Indien, Kina og Cambodja, og så er Thailand det eneste land i Sydøstasien, der ikke har været koloniseret. Landet bærer præg af store kontraster. Stor rigdom og fattigdom lever side om side, og landets natur rummer alt fra Jungle i nord til Bounty strande på besøgte turist øer.

Din rejse begynder når vi lander i Bangkok Airport og kører mod Hua Hin. Her indlogeres du på det 4* Novotel Hua Hin. Novotel ligger i det hyggelige område Cha Am – et mere autentisk og roligt område end Hua Hin city, der ligger ca. 25 kilometer syd på.
I gåafstand fra hotellet finder du både restauranter og små butikker. Ved stranden ligger der også flere gode restauranter. Vil I opleve mere byliv i Hua Hin, når du det let – for fem gange om dagen kører hotellets shuttlebus tur/retur.

Hua Hin… Den charmerende royal ferieby

I 1920’erne opførte Kong Rama IV sommerpaladset Klai Kangwon, som på dansk betyder ”Fjernt fra bekymringer” i Hua Hin. Navnet kunne ikke passe bedre på området, og det har gjort Hua Hin til et feriemål med fokus på ro, renhed og sikkerhed. I vil opleve den store respekt, thailænderne har for deres konge, både den afdøde kong Bhumibol og hans søn og efterfølger, kong Maha Vajiralongkorn.
Hver dag inviterer Hua Hins hvide sandstrande på den royale riviera til badning i det lune, turkisblå vand, hesteridning og afslapning langs kysten hele vejen op til det charmerende fiskerleje Cha Am. På de lokale markeder kan du købe mad, eksotiske frugter, lokalt kunsthåndværk og souvenirs til småpenge. Udvalget af restauranter og barer i Hua Hin centrum er stort, og i de små massagesaloner kan du blive masseret fra top til tå for det som en burgermenu koster i Danmark.
Alt dette bliver din base, mens du uddanner dig til guide.

Hvad skal du opleve?

Guide-uddannelsen i Thailand indeholder den samme faglige pakke som uddannelserne i hhv. Spanien og på Malta. Du vil i løbet af de 24 dage, du bor i Cha Am, Hua Hin, også lære førstehjælp på det lokale privathospital.
Efter 23 nætter i Cha Am fortsætter vi vores rejse med en minirundrejse på 5 dage der afsluttes i verdens mest pulserende by; Bangkok.

På minirundrejsen skal vi opleve Thailands natur og wild life. Vi kører mod Kanchanaburi og besøger Amphawa flydende marked. Kanchanaburi ligger nordvest for Bangkok. Her skal vi desuden besøge De Allieredes Kirkegård fra 2. verdenskrig og køre med tog fra Thailand-Burma Railway Museum til floden Kwai.
Fra Kanchanaburi kører vi til Ayutthaya, hvor vi skal rafte på bambus flåder og bagefter køre Tuk-Tuk tur rundt til byens templer.

Så går turen til Bangkok og vi skifter landskaberne ud med livet i den pulserende storby. Bangkok er en by med ca. 14 mio. indbyggere (estimat, 2017), og er desuden fuld af kontraster; det nye og moderne blander sig med det gamle og traditionelle. I Bangkok har vi 2 overnatninger og vi skal selvfølgelig på sightseeing.
Du kan glæde dig til at opleve Grand Palace og Wat Po. Vi skal desuden se Wat Saket og den smukke udsigt og vi slutter af med Chaophraya Klong Tour, som er en tur i langbåde i Bangkoks mange kanaler.

På uddannelsen er der inkluderet 2 daglige måltider (måltidernes fordeling er specificeret i det endelige program).
En lille indskudt bemærkning til lommepenge: Leveomkostningerne i Thailand noget lavere i Thailand i forhold til Europa, så du kan klare dig med langt færre lommepenge end i Europa.

Har du spørgsmål til vores guideuddannelse i Thailand, så ring på telefon 70 211 222.

Husk at prisen inkludere; fly tur/retur, bagage, håndbagage, alle overnatninger på 4-stjernet hotel, transfer tur/retur fra lufthavnen, 2 daglige måltider, undervisning & skole-materialer.

Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa

Novotel ligger i det hyggelige område Cha Am – et mere autentisk og roligt område end Hua Hin, der ligger ca. 25 kilometer syd på. I gåafstand fra hotellet finder du både restauranter og små butikker. Ved stranden ligger der også flere gode restauranter. Hvis stranden ved hotellet bliver smal pga. tidevand, er den bredere blot få minutters gang fra hotellet.
Vil du opleve mere byliv i Hua Hin, kan du let kommer derhen – for fem gange om dagen kører hotellets shuttlebus tur/retur (det koster ca. 50 THB pr. person pr. vej, hvilket svarer til ca. 10 danske kroner).

Den store, lyse lobby indbyder til hyggelige timer. Her er sportsbar, kaffebar og en lille souvenirbutik. Fra receptionen er der en flot udsigt over poolområdet og havet – det har ganske enkelt en ideel placering lige ved stranden.

Du skal bo på et af hotellet Superior værelser

Store lyse moderne værelser på 34 m2 - alle værelserne er velindrettede med smukke trægulve, aircondition, kaffe/te faciliteter, TV og DVD afspiller. Badeværelset er stort med klinker og brusekabine.
Hotellet har aircondition, og der er WiFi og safebox på værelset.