service&co thailand

Skandinaviens eneste guideuddannelse i Thailand

Tag med til Thailand og oplev Østens mystik, mens du uddanner dig til guide. På den måde slår du to fluer med et smæk, og får en uddannelse samtidig med, at du oplever en helt ny og spændende kultur.
På en guideuddannelse i Thailand, kommer du ikke bare hjem, med et job som guide efterfølgende. Du kommer hjem med et hav af oplevelser, fra en verden, der er så anderledes end den vi kommer fra. Oplevelser som du kan dele med dine nye venner og kollegaer.

Nord, vest, øst er bedst

Thailand er arealmæssigt på størrelse med Frankrig, men meget mere langstrakt. Den thailandske kultur er påvirket af både Indien, Kina og Cambodia, og så er Thailand det eneste land i Sydøstasien, som ikke har været koloniseret. Landet bærer præg af store kontraster. Stor rigdom og fattigdom lever side om side, og landets natur er rummer alt fra jungle i nord til bountystrande på besøgte turistøer.

Din rejse begynder når vi lander i Bangkok Airport og kører mod Hua Hin. Her indlogeres du på det 4* Novotel Hua Hin. Novotel ligger i det hyggelige område Cha Am – et mere autentisk og roligt område end Hua Hin city, der ligger ca. 25 kilometer syd på.
I gåafstand fra hotellet finder du både restauranter og små butikker. Ved stranden ligger der også flere gode restauranter. Vil I opleve mere byliv i Hua Hin, når du det let – for fem gange om dagen kører hotellets shuttlebus tur/retur.

Hua Hin - den charmerende royale ferieby

I 1920’erne opførte Kong Rama IV sommerpaladset Klai Kangwon, som på dansk betyder ”Fjernt fra bekymringer” i Hua Hin. Navnet kunne ikke passe bedre på området, og det har gjort Hua Hin til et feriemål med fokus på ro, renhed og sikkerhed. I vil opleve den store respekt, thailænderne har for deres konge, både den afdøde kong Bhumibol og hans søn og efterfølger, kong Maha Vajiralongkorn.

Hver dag inviterer Hua Hins hvide sandstrande på den royale riviera til badning i det lune, turkisblå vand, hesteridning og afslapning langs kysten hele vejen op til det charmerende fiskerleje Cha Am. På de lokale markeder kan du købe mad, eksotiske frugter, lokalt kunsthåndværk og souvenirs til småpenge. Udvalget af restauranter og barer i Hua Hin centrum er stort, og i de små massagesaloner kan du blive masseret fra top til tå for det som en burgermenu koster i Danmark.
Alt dette bliver din base, mens du uddanner dig til guide.

Hvad skal du opleve?

Guideuddannelsen i Thailand indeholder den samme faglige pakke som uddannelserne i hhv. Spanien og på Malta. Du vil i løbet af de 24 dage du bor i Cha Am, Hua Hin, også lære førstehjælp på det lokale privathospital.
Efter 23 nætter i Cha Am fortsætter vi vores rejse med en minirundrejse på 5 dage, der afsluttes i verdens mest pulserende by; Bangkok.

På minirundrejsen skal vi opleve Thailands natur og wildlife. Vi kører mod Kanchanaburi og besøger Amphawa - det flydende marked. Kanchanaburi ligger nordvest for Bangkok. Her skal vi desuden besøge De Allieredes Kirkegård fra 2. verdenskrig og køre med tog fra Thailand-Burma Railway Museum til floden Kwai.
Fra Kanchanaburi kører vi til Ayutthaya, hvor vi skal rafte på bambus flåder og bagefter køre tur med Tuk Tuk rundt til byens templer.

Så går turen til Bangkok, og vi skifter landskaberne ud med livet i den pulserende storby. Bangkok er en by der, sammen med sine forstæder, rummer ca. 14 mio. indbyggere (estimat, 2017). Den er fuld af kontraster, og man vil opleve det nye og moderne blande sig med det gamle og traditionelle. I Bangkok har vi 2 overnatninger og vi skal selvfølgelig på sightseeing.
Du kan glæde dig til at opleve Grand Palace og Wat Po. Vi skal desuden se Wat Saket og den smukke udsigt, og vi slutter af med Chaophraya Klong Tour, som er en tur i langbåde på Bangkoks mange kanaler.

På uddannelsen er der inkluderet 2 daglige måltider (måltidernes fordeling er specificeret i det endelige program).
En lille indskudt bemærkning til lommepenge: Leveomkostningerne er noget lavere i Thailand i forhold til Europa, så du kan klare dig med langt færre lommepenge, end på vores øvrige destinationer for uddannelsen.

Har du spørgsmål til vores guideuddannelse i Thailand, så ring på telefon 70 211 222.

Hvad betaler jeg for?

Vi inkludere alle skolematerialer og så går vi op i, at du får noget ordentligt at spise mens du studerer. Derfor får du altid en gratis forplejningspakke med til en værdi af kr. 5395,- Den er inkluderet i den samlede pris, og så kan du være sikker på at du får brændstof til hjerne og krop hver dag

Inkluderet i prisen; fly tur/retur, bagage, håndbagage, hotel ophold på 4-stjernet hotel, transfer tur/retur fra lufthavnen, undervisning & skole-materialer. Inkluderet i prisen er flere daglige måltider, alt efter hvilken skole-destination du vælger, til en gennemsnitlig værdi af kr. 5300,-

Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa

Novotel ligger i det hyggelige område Cha Am, som er et mere autentisk og roligt område end Hua Hin, der ligger ca. 25 kilometer syd på. I gåafstand fra hotellet finder du både restauranter og små butikker. Ved stranden ligger der også flere gode restauranter. Hvis stranden ved hotellet bliver smal pga. tidevand, er den bredere blot få minutters gang fra hotellet.
Vil du opleve mere byliv i Hua Hin, kan du let kommer derhen, for fem gange om dagen kører hotellets shuttlebus tur/retur (det koster ca. 50 THB pr. person pr. vej, hvilket svarer til ca. 10 danske kroner).

Den store, lyse lobby indbyder til hyggelige timer. Her er sportsbar, kaffebar og en lille souvenirbutik. Fra receptionen er der en flot udsigt over poolområdet og havet – det har ganske enkelt en ideel placering lige ved stranden.

Du skal bo på et af hotellets superior værelser

Store, lyse og moderne værelser på 34 m2 - alle er velindrettede med smukke trægulve, aircondition, kaffe/te faciliteter, TV og DVD afspiller. Badeværelset er stort med klinker og brusekabine.
Hotellet har aircondition, og der er WiFi og safebox på værelset.

Minirundrejse - Thailand

På dit guideskoleophold i Thailand er der i den sidste uge af opholdet arrangeret en minirundrejse. Her skal vi opleve Thailands natur og wildlife samt forskellige seværdigheder og museer - alt imens du får erfaring som rundrejseguide.

Dag 1: Hua Hin
Vores første dag spenderes i Hua Hin. Her skal vi opleve Thailands eksotiske dyr i parken Wildlife og sammen spise frokost i parken. Efter frokosten skal vi besøge Chang Hua Mun Royal Project, som er et kongeligt projekt, der stræber efter udviklingen af et bæredygtigt og sundt landbrug.

Dag 2: Hua Hin - Kanchanaburi
Efter en dejlig morgenmad tager vi på tur og oplever typiske thailandske markeder. Vi skal bl.a. besøge Amphawa Floating Market og Railway Market. To meget anderledes markedsoplevelser end vi er vant til i Danmark. Efterfølgende drager vi nordpå mod Kanchanaburi. Her bruger vi resten af dagen på at opleve byens historiske seværdigheder med tilknytning til 2. verdenskrig.

Dag 3: Kanchanaburi - Ayutthaya
Efter morgenmaden på hotellet skal vi ud og være aktive. Dagens program starter med, at vi skal prøve kræfter med rafting - ikke bare en hvilken som helst rafting, men en Thailandsk Bamboo Rafting. Efter raftingen tager vi østpå til Ayutthaya, hvor vi skal på tempelseightseeing i, hvad man kan kalde Thailands nationalkøretøj: Tuk Tuks.

Dag 4: Ayutthaya - Bangkok
Vi starter dagen med at besøge det spektakulære Bang Pa-In Palace, som er kendt som det tidligere kongelige sommerpalads. Efter besøget på paladset tager vi mod storbyen Bangkok, hvor vi tager på en sightseeing tur, som giver et overblik over Thailands hovedstad.

Dag 5: Bangkok
I dag har vi en fuld dag i Bangkok, hvor vi skal opleve den smukke thailandske tempelkultur. Vi skal både besøge Grand Palace, det kongelige tempelkompleks, Wat Pho, den liggende Buddhas tempel, og slutteligt Wat Sakat, det gyldne tempel. Dagen sluttes af med en en aftenbådtur på floden Chao Phraya.