Service&co. guideskole på Malta

Velkommen til Malta

Der er et utal af gode grunde til at vælge et guideskoleophold på Malta. Den smukke og rå natur, de gyldne sandstrande, det fantastiske vinterklima, de blå laguner, det historiske vingepust fra blandt andet korsridderne, og ikke mindst det fantastiske Mellieha Holiday Center der lægger grund og faciliteter til vores elever i 5 uger. Alt dette kun ca. 3 timers flyvetur fra Danmark.

På Mellieha Holiday Center kommer du så tæt på det ægte liv som guide, som det er muligt. Du bor og lever sammen med 4 andre elever i et 70 m2 stort feriehus med privat gårdhave og tagterrasse.

Mellieha Holiday Centre er tegnet af den danske arkitekt, Hans Munk Hansen, og hotellet ligger på en af Maltas bedste placeringer, blot 300 meter fra en af øens bedste sandstrande. Feriebyen byder på et væld af lækre faciliteter: stor udendørs pool, bar, restauranter, supermarked, fitnessrum, voksenpool, børneklubber og selvfølgelig Folkeferie.dks danske rejseledere. Du er altså lige midt i en dansk feriedestination, mens du lærer alt det du behøver for at blive en dygtig guide.

På Malta er vejret fantastisk hele året. Når vi besøger øen i november og december, kan du regne med temperaturer på ca. 18-20 grader. Øen har ca. 3.000 årlige solskintimer og det subtropiske middelhavsklima sikrer, at du sagtens kan pakke shorts og T-shirt i kufferten. Når solen ikke er fremme, kan det blive en smule køligere, og der kan også falde lidt regn, så husk også en god sweater og en paraply.

Malta er med sine blot 316 km2 en ø med masser seværdigheder. Derfor er der selvfølgelig inkluderet en tur til øens hovedstad Valletta i guideskoleopholdet. Her finder man, som mange andre steder på øen, levn efter blandt andet tempelfolket, romerne, araberne og de mange korsriddere. Der er et utal af museer, kirker, fæstninger og templer, så det er ikke uden grund at mange film bliver optaget på Malta - blandt andet første afsnit af Games of Thrones.

Når man går rundt i Vallettas gader, kan man næsten mærke stemningen fra gamle tider. Udsigten ud over byens naturhavn vidner om de mange søslag, der har fundet sted her.

Når du booker dit guideskoleophold på Malta, er du sikker på godt vejr, skønne faciliteter og 5 uger på en helt unik ø.

Ring på telefon 70 211 222 og hør mere.

Hvad betaler jeg for?

Vi inkludere alle skolematerialer og så går vi op i, at du får noget ordentligt at spise mens du studerer. Derfor får du altid en gratis forplejningspakke med til en værdi af kr. 5395,- Den er inkluderet i den samlede pris, og så kan du være sikker på at du får brændstof til hjerne og krop hver dag

Inkluderet i prisen; fly tur/retur, bagage, håndbagage, hotel ophold på 4-stjernet hotel, transfer tur/retur fra lufthavnen, undervisning & skole-materialer. Inkluderet i prisen er flere daglige måltider, alt efter hvilken skole-destination du vælger, til en gennemsnitlig værdi af kr. 5300,-

Mellieha holiday centre - Malta

Farvel lejlighed, hus eller værelse i Danmark, og goddag guidehotel på Malta. Den næste måned hedder din adresse Mellieha Holiday Centre, Mellieha, Malta. Her skal du bo og koncentrere dig 100% om at blive guide.

Guideskolen ligger små 2 kilometer fra Mellieha by og 25 kilometer fra Maltas hovedstad Valletta. Med et busstoppested lige udenfor centret er det nemt at komme rundt på øen. Hotellet ligger kun 300 meter fra Maltas bedste sandstrand. Det er et attraktivt feriecenter med adgang til pools, restaurant, fitness, fodboldbane, tennisbane, og bordtennis.

Du kommer til at bo i et skønt feriehus, som du deler med 3 andre elever. Huset har 2 soveværelser, en stor stue, et stort lyst badeværelse samt fuldt udstyret køkken. Huset har egen lukket gårdhave med siddepladser både i sol såvel som skygge samt en tagterrasse med havudsigt.

Desuden får du:

 • Dobbeltværelse som du deler med en anden elev
 • Gratis WiFi
 • TV med danske kanaler
 • Sikkerhedsboks mod beregning
 • Klimaanlæg i det store soveværelse samt i stuen.
 • Eget bad og toilet
 • Rengøring flere gange om ugen med skift af håndklæder osv.
 • Fælles aftensmad

Ved hotellets lækre poolområde kan du læse på guideopgaverne, mens du nyder solen og en esspresso, som du kan købe i Joseph´s Bar - en populær bar, hvor du også kan købe veltilberedte burgere, salater, pizza, mm.

Selve guideuddannelsen foregår primært i hotellets konferencelokaler og fællesarealer. Service og Co. stiller høje krav til faciliterne, og Mellieha Holiday Centre har bl.a. moderne av-udstyr til undervisningen. Meget af tiden rykker vi undervisningen udenfor, fordi en del aktiviteter foregår ved poolområdet, på stranden og i området omkring centret.

Uden mad og drikke duer helten ikke

Det er derfor vigtigt, at du får gode og solide måltider, så du har energi til at lære. Inkluderet i dit ophold er en varieret aftenbuffet med både internationale samt lokale retter. Velbekomme!

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til os på 70 211 222.

Få dykker certifikat mens du er på guide skole

Dyk under overfladen og oplev Malta fra havet

Datoer for uddannelsen: d. 12. December - 17. December 2019 
Pris kr. 5.395 kr.
Prisen inkluderer: Transfer til lufthavnen efter endt kursus, fly til Danmark, bagage, håndbagage, hotelophold i bungalows. Derudover inkluderer prisen aftensmad.  

Du kan tage et Padi Openwater dykkercertifikat i forlængelse af din guideuddannelse, så du kan dykke på dit nye arbejde som guide.

Malta er et meget populært og yndet sted for dykkere. Havet er klart og rent med en utrolig god sigtbarhed op til 35 meter. Hvide sandbunde, klippe- og sandkyster, laguner, grotter, koraller og et rigt dyreliv. Der er ingen nævneværdige strømme og intet tidevand. Malta er et af de ganske få steder i verden, hvor det ikke er nødvendigt at sejle ud med båd, for mange af vragene ligger så tæt på, at du når frem efter en kort svømmetur fra kysten.

Rundt omkring øen findes vrag fra store skibe, både og fly. De mest kendte er bl.a. den godt 3.100 tons store olietanker Um El Faroud, som blev sænket i 1998 som del af et vragdykningsprogram. Du kan også opleve engelske bombe- og jagerfly fra 2. verdenskrig.

Alt dette og mere til, kan du opleve, hvis du vælger at tilkøbe et dykkerkursus efter din guideuddannelse. Det kræver ingen forkundskab og de dygtige instruktører hjælper dig igennem alle aspekter af dykning, inden de tager dig med i vandet.

Dit første dyk bliver i poolen på Mellieha Holidaycenter. Derefter går turen ud i det virkelige element med dykkerflaske, hvor der venter en forunderlig verden, som kun kan ses nedefra. Et spændende dyreliv og en behagelig temperatur gør Malta til et oplagt sted at tage dit certifikat.

Fakta:

 • Danske dykkerinstruktører er med under hele kurset
 • Med i prisen får du alle dyk, materialer og Padi openwater-certifikat
 • Kursuspris er inklusiv bolig og halvpension på Meliha Holiday center
 • Havtemperatur i december: gennemsnitlig 14-15 grader
 • Du kan tage dit Padi E-learning, inden du starter på guideuddannelsen, så er du klar til at springe i vandet, når dykkerkurset starter.
 • Når du er ude som guide, er du klar til at dykke allerede på din første destination.

Har du allerede et Openwater-cetifikat, kan du opkvalificere det til et Advanced diver certifikat. Så kan du stadig være på kursus med dine venner, imens de tager deres Openwater-kursus.
Prisen er den samme.

Vær opmærksom på at der kun er et fast antal pladser på holdet, så meld dig på ved tilmelding af din guideuddannelse under tillæg.
Skulle du have spørgsmål, står vi klar til at hjælpe dig på 70 211 222

Vinterguide på enten ski eller snowboard!

Lille land - store bjerge

Kurset foregår i Pyrenæerne. Alpinskolen ligger i lilleputstaten Andorra, kun 4 timers kørsel fra Barcelona. Andorra er en selvstændig stat, der måske er mest kendt for Europas laveste tax-freepriser. Landet tilbyder også enestående naturoplevelser med imponerende bjerge, dejligt kildevand og frisk luft. Der er selvfølgelig også fine skiforhold med godt terræn for alle udøvere. Den lille bjergby Arinsal er centrum for det alpine tillægskursus, der kan bestilles hvis du har gået på Service & Co. guideskole.

Vi indtager området omkring Arinsal, Pal og Arcalis, og du bor i den hyggelige bjergby, Arinsal, på Hotel Xalet Besoli, der er et enkelt og typisk hotel for unge skientusiaster. Byens beliggenhed er i øvrigt det ideelle for uddannelsen til alpinmodulet. Liften er lige ved indgangen til hotellet og det alpine område Arinsal/Pal, hvor undervisningen i sneen foregår. Opholdet inkluderer desuden en dagstur til ski-resortet Arcalis, samt en halvdags shoppingtur til Andorra by.

7 dage på pisterne med liftkort og skilærere

Alpinkurset er komplet og består af syv hele dage på pisterne inklusiv liftkort, samt professionelle skilærere, så du skal ikke bruge mange lommepenge for at klare dig. Der er undervisning alle dage, og målet er at give dig det nødvendige supplement til dit netop overståede guidekursus. Det handler ikke om at blive skiinstruktør eller mester i slalom. Derimod forbereder kurset dig på jobbet som vinterguide, så du også kan løse denne opgave.

Opholdet afspejler jobbet som skiguide

Du er konstant igang under hele forløbet. Hver dag er du på ski sammen med de engelsktalende ski-instruktører, som underviser på alle niveauer fra nybegynder til “professionel”. Du kan starte på kurset som nybegynder og alligevel nå at lære tilstrækkeligt til at klare dig som skiguide ude på pisterne. De danske instruktører følger dig på bakken, og underviser hver aften i teori efter dagens udfordringer i sneen. Således får du det nødvendige indblik i sikkerhedsforhold, og jobbets mange andre funktioner. Det handler om pistevisning, picnic i 2.000 meters højde, udflugter i området og om at arrangere slalomkonkurrencer og afterskiing.

Indkvartering og forplejning

Du bliver indlogeret på et enkelt hyggeligt lokalt hotel i dobbelt- eller tresengsværelse. Opholdet inkluderer halvpension.