Nyhed!

Tag din guideuddannelse i Danmark

Drømmer du om at blive guide, men har du ikke mulighed for at rejse til udlandet for at tage uddannelsen? Så læs mere her.

Hos Service & Co. møder vi ind imellem kommende elever, som rigtige gerne vil have en Service & Co. guideuddannelse men som ikke har mulighederne for at rejse til udlandet for at tage selve uddannelsen. Derfor har vi taget en beslutning:
Fra januar 2020, bliver det nu muligt at tilmelde sig en dansk Service & Co. guideuddannelse i Roskilde.

Ingen skal snydes for muligheden for den fantastiske oplevelse det er at tage en guideuddannelse og efterfølgende arbejde som guide! Heller ikke fordi man ikke kan tage uddannelsen i udlandet.

Det faglige indhold af guideuddannelsen er fuldstændig det samme som på vores udenlandske hold, men fordi vi holder det i Danmark, kan vi holde prisen lav. Og hvis du selv sørger for bolig under dit ophold, så kan du spare rigtig mange penge.

Du skal forberede dig på, at uddannelsen tager 6 uger og at du går i skole hver dag fra kl. 09:00 til kl. 16:00. Du har fri hver weekend, men du skal forvente, at der kommer et par aftenarrangementer i løbet af de 6 uger. Du kan altså køre hjem hver aften, hvis du bor på Sjælland, eller du kan leje dig ind på et vandrehjem eller bo hos venner og bekendte.

Uddannelsen bliver afholdt i samarbejde med Roskilde Handelsskole, så ud over et diplom fra Service & Co. får du også et bevis fra handelsskolen, når du afslutter din uddannelse.
Efter endt uddannelse får du jobgaranti og vi hjælper dig med at komme i arbejde hos de over 60 forskellige rejseselskaber, som står klar til at ansætte dig.

Som vores andre uddannelser i udlandet, kræver guideuddannelsen i Roskilde ikke andet, end at du er fyldt 18 år. Har du et kørekort er det en fordel, men det er ikke en nødvendighed.
Alle er velkommen hos os!

Den første uddannelse i Roskilde afholdes fra mandag den 13/1-2020 til og med fredag den 28/2- 2020. I uge 7 er der indlagt vinterferie.
Prisen for uddannelsen er 17.995 kr, og det er inklusiv alle kursusmaterialer. Der kommer ingen ekstra gebyrer.
Kost og logi er for egen regning, men vi hjælper gerne med at formidle mulige overnatningssteder i Roskilde området.

Hvis du vil vide mere om uddannelsen, kan du altid ringe til 70 211 222, så sidder vi klar til at hjælpe dig.