yuhj

Tillægskurser

Forlæng din uddannelse med et tillægskursus

Er et ekstra kursus nødvendigt for at blive en dygtig guide? Svaret er helt simpelt nej! MEN et tillægskursus er din mulighed for at specialisere dig som guide, og tage en ekstra bid af guideuddannelsen indenfor dit personlige interessefelt.

Tager du en guideuddannelse hos Service & Co. kan du være 100% sikker på, at du bliver mere end veluddannet på de 5 uger du er afsted. Uddannelsen er så komprimeret og intens, at vi aldrig kunne finde på, at presse et ekstra kursus ind midt i selve uddannelsen. Vores erfaring viser, at der hverken er tid eller overskud fra eleverne til at presse et ekstra kursus ind. Under guideuddannelsen holder vi derfor fokus på det, som er vigtigst, nemlig at ruste dig bedst muligt til jobbet som guide!

Når det er sagt, så har vi rigtig mange elever, som hvert år deltager på vores ekstra kurser. Det gør de, fordi de gerne vil blive klogere på de jobbet som børneguide, sportsguide eller skiguide. En hel del vil også gerne sikre sig et dykkercertifikat samtidig med at de tager deres grunduddannelse.

Det synes vi er en fantastisk idé og derfor kan man hos Service & Co. tilkøbe ekstra kurser, der fuldt ud koncentrerer sig om de interesser vores elever har og som branchen tilbyder. Det giver mening! 

Et tillægskursus hos Service & Co. er altså en ekstra luksus du giver dig selv og en mulighed for at blive klogere på en bestemt jobtype. Derfor kan du også være sikker på at kurset er af højeste standard og at du bliver undervist i det helt rigtige miljø. Når vi f.eks afholder børne- og sportskurser i Spanien, flytter vi simpelthen 120 km. ned af Costa Bravakysten til et helt andet hotel end der, hvor du tager din grunduddannelse, bare for at sikre os at du får lov til at opleve et rigtigt hotelkompleks med alt hvad hjertet begærer af sportsfaciliteter og en af de bedste internationale børneklubber på kysten. 

Du kan læse mere om hvert tillægskursus herunder og blive klogere på om du, som ca. 50% af vores elever, har lyst til at investere i den ekstra luksus et tillægskursus giver.

Husk at du altid kan ringe ind til os på tlf. 70 211 222. Vi har personale som både har arbejdet som ski-, sports- og børneguider. Desuden kan vi fortælle meget mere om, hvordan du tager dit dykkercertifikat i forbindelse med dit ophold på Malta.

Børneguide

Datoer for uddannelsen: 5. November - 11. November 2019
Pris kr. 4.395 kr.
Prisen inkludere: Transfer fra guideskolen til børnekurset i Salou samt transfer til lufthavnen efter endt kursus, fly til danmark, bagage, håndbagage, hotelophold på 4-stjernet hotel. Derudover inkludere prisen halvpension på guidehotellet.  

Børneguidekurset er en unik mulighed til dig, der lever et aktivt liv, elsker at arbejde med børn og unge og gerne vil kombinere det med et job som guide. Her får du det bedste fra begge verdener!

Kurset afvikles i Salou på det 4-stjernet Hotelkomplks Estival Park. Estival Park har et stort team af internationale børneguider tilknyttet og har en alle de faciliteter der skal til, for at du kan få et realistisk billede af jobbet. Vi bestræber os altid på at alle deltagere på børnekurset får lov til at deltage en halv dag i en rigtig børneklub, som man kan opleve på egen krop, hvordan jobbet er og møde en masse skønne unger.

Prisen inkluderer indkvartering i delt dobbeltværelse og naturligvis lækker morgen- og aftenbuffet.

Med et børneguidekursus giver du dig selv muligheden for at arbejde på nogle af de største og bedste resorts i verden. Der er flere og flere charterselskaber, som udbyder børneklubber til alle aldre, så mulighederne for at kombinere jobbet som guide med masser af aktiviteter, sjov og leg er mange.

Du behøver ikke at være professionel - det vigtigste er, at du er en dygtig servicegiver, og at du nyder en aktiv livsstil og holder af at arbejde med børn og unge. Måske har du passet naboens unger, måske har du været pædagogmedhjælper eller har en uddannelse inden for børn- og ungeområdet. Det er ikke så afgørende. Vigtigst er lysten til at arbejde med netop denne gruppe feriegæster. En gruppe som på alle måder nok er den mest taknemmelige og givende, men som selvfølgelig har brug for ekstra omsorg, opmærksomhed og tillid.

Kurset omhandler:

 • Organisering af aktiviteter og lege
 • Jobbet på et familieresort
 • Børns udviklingsstadier
 • Børn med særlige behov
 • Regler og etik
 • Krop og motorik
 • Dans og bevægelse
 • Programmer og shows
 • Afsluttende samtaler

Efter kurset ansætter de involverede selskaber de kvalificerede medarbejdere, som de skal bruge til deres teams. Du er ikke forpligtet til at søge arbejde hos præcis dem, fordi du deltager i kurset. Service & Co. samarbejder med en lang række resorts rundt om i verden, så andre arbejdsgivere er også en mulighed. Ligeledes kan Service & Co. være behjælpelig med at finde andre guidejobs, hvis nedenstående selskaber ikke ønsker at tilbyde dig ansættelse.

Det er bl.a. muligt at blive børneguide hos følgende af vores samarbejdspartnere - Star Tour, Bravo Tours, Cosmo Entertainment, Apollo, Folkeferie.dk og Langley.
Så hvis du er tosset med børn og kunne du tænke dig at kombinere jobbet som guide med hver dag sammen med en masse glade og sprudlende unger. Så er det kurset som børneguide, du skal overveje.

Sportsguide

Datoer for uddannelsen: d. 5. November - 11. November 2019
Pris kr. 4.395 kr.
Prisen inkludere: Transfer fra guideskolen til Sportskurset i Salou samt transfer til lufthavnen efter endt kursus, fly til danmark, bagage, håndbagage, hotelophold på 4-stjernet hotel. Derudover inkludere prisen halvpension på guidehotellet.  

Hvis du ønsker, at dit aktive liv går hånd i hånd med dit guidejob, så ville kurset til sports- og aktivitetsguide være perfekt til dig.
Der er efterhånden rigtig mange feriegæster, der rejser afsted på "aktiv" ferie. De nyder selvfølgelig solen og varmen, men de vil gerne have lidt mere indhold i deres ferie. Derfor vælger de resorts, hvor de kan dyrke sport og generelt være aktive. Derfor er der stor efterspørgsel på sportsguider.

Kurset afvikles i Salou på det 4-stjernet Hotelkomplks Estival Park. Estival Park har alt hvad hjertet begærer inden for aktiviteter og sport. Her kan du for alvor lære hvordan en sportsguider arbejder og du kan møde nogle af de internationale aktivitetsguider der arbejder på komplekset. Estival Park er også kendt for deres 4000km2 store luksus spa afdeling, som alle vores sports-elever får lov til at besøge og nyde en eftermiddag.

Lever du et aktivt liv, og gad du godt kombinere guidejobbet med at arbejde med sport og leisure, så har du nu en unik mulighed for, at kombinere det bedste fra begge verdener. Med et Sport- og Leisure-kursus giver du dig selv muligheden for at arbejde på nogle af de største og bedste sportsresorts i verden.

Der er flere og flere charterselskaber, som udbyder aktiv ferie, så muligheden for at kombinere jobbet som guide med masser af aktiviteter er oplagt. Du behøver ikke at være professionel sportsudøver, vigtigst er, at du er en dygtig servicegiver, og at du nyder en aktiv livsstil.

Kurset omhandler:

 • Organisering af sportsbegivenheder
 • Alt om centerkonceptet
 • Aktiv gæsteservice
 • Kost og krop
 • Aktiviteter for alle aldersgrupper
 • Tag træningen med på ferie
 • Jobbet på et sportsresort
 • Guide, instruktør eller entertainer?
 • Afsluttende samtaler

Efter afsluttet kursus ansætter de involverede selskaber de kvalificerede medarbejdere, som de skal bruge til deres Teams. Du er ikke forpligtet til at søge arbejde hos præcis dem, fordi du deltager i kurset. Service & Co. samarbejder med en lang række resorts rundt om i verden, så andre arbejdsgivere er også en mulighed. Ligeledes kan Service & Co. være behjælpelig med at finde andre sports og leisure jobs, hvis nedenstående selskaber ikke ønsker at tilbyde dig ansættelse.

Et lille udpluk af de selskaber, som vi arbejder sammen med, er Club La Santa, Playitas, Tui-Gruppen, Cosmo Entertainment, Acttiv, og Vital Ocio.
Så hvis du har masser af energi og brænder for at aktivere folk omkring dig, så skal du overveje livet som sports- og aktivitetsguide.

Vil du lærer at dykke kan du forlænge dit kursus hos service&co. med et dykker certifikat.

Dyk under overfladen og oplev Malta fra havet

Datoer for uddannelsen: d. 12. December - 17. December 2019 
Pris kr. 5.395 kr.
Prisen inkludere: Transfer til lufthavnen efter endt kursus, fly til danmark, bagage, håndbagage, hotelophold i bungalows. Derudover inkludere prisen aftensmad.  

Du kan tage et Padi Openwater dykker-certifikat i forlængelse af din guideuddannelse, så du kan dykke på dit nye arbejde som guide.

Malta er et meget populært og yndet sted for dykkere. Havet er klart og rent med en utrolig, god sigtbarhed op til 35 meter. Hvide sandbunde, klippe- og sandkyster, laguner, grotter, koraller og et rigt dyreliv. Der er ingen nævneværdige strømme og ingen tidevand. Malta er et af de ganske få steder i verden, hvor det slet ikke er nødvendigt at sejle ud med båd, for mange af vragene ligger så tæt på kysten, at du når frem efter en kort svømmetur fra kysten.

Rundt omkring Øen findes vrag fra store skibe, både og fly. De mest kendte er bl.a. den godt 3.100 tons store olietanker Um El Faroud, som blev sænket i 1998 som del af et vragdykningsprogram. Af fly kan du opleve både engelske bombe- og jagerfly fra 2. Verdenskrig.

Alt dette og mere til, kan du opleve, hvis du vælger at tilkøbe et dykkerkursus efter din guideuddannelse. Det kræver ingen forkundskab og de dygtige instruktører hjælper dig igennem alle aspekter af dykning, inden de tager dig med i vandet.

Dit første dyk bliver i poolen på Mellieha Holidaycenter. Derefter går turen ud i det virkelige element med dykkerflaske, hvor der venter en forunderlig verden, som kun kan ses nedefra. Spændende dyreliv og behagelig temperatur gør Malta til et oplagt sted at tage dit certifikat.

Fakta:

 • Danske dykkerinstruktører er med under hele kurset
 • Med i prisen får du alle dyk, materialer og Padi openwater-certifikat.
 • Kursuspris er inklusiv bolig og halvpension på Meliha Holiday center
 • Havtemperatur i december: gennemsnitlig 14-15 grader
 • Du kan tage dit Padi E-learning, inden du starter på guideuddannelsen, så er du klar til at springe i vandet, når dykkerkurset starter.
 • Når du er ude som guide, er du klar til at dykke allerede på din første destination.

Har du allerede et Openwater-cetifikat, kan du opkvalificere det til et Advanced diver certifikat. Så kan du stadig være på kursus med dine venner, imens de tager deres Openwater-kursus.
Prisen er den samme.

Vær opmærksom på at der kun er et fast antal pladser på holdet, så meld dig på ved tilmelding af din guideuddannelse under tillæg.
Skulle du have spørgsmål, står vi klar til at hjælpe dig på 70 211 222

Alpinguide

Datoer for uddannelsen: 12. december - 20. december 2019
Pris: 7.995 kr.
Prisen inkludere: Transfer fra guideskolen til Andorra samt transfer til lufthavnen efter endt kursus, fly til danmark, bagage, håndbagage, hotelophold på 4-stjernet hotel. Derudover inkludere prisen halvpension.  

Kurset foregår i Pyrenæerne. Alpinskolen ligger i lilleputstaten, Andorra, kun 4 timers kørsel fra Barcelona. Andorra er en selvstændig stat, der måske er mest kendt for Europas laveste tax-freepriser. Men landet tilbyder bestemt også enestående naturoplevelser med imponerende bjerge, dejligt kildevand og frisk luft. Og så er der fine skiforhold med godt terræn til alle uanset niveau. Den lille bjergby Arinsal er centrum for det alpine tillægskursus, der kan bestilles, hvis du har gået på Service & Co. Guideskole.

Vi indtager området omkring Arinsal, Pal og Arcalis, hvor du bliver indlogeret i dobbelt- eller tremandsværelse på Hotel Xalet Besoli, der er et enkelt og typisk hotel for unge skientusiaster. På hotellet medfølger halvpension. Hotellet har skiliften lige ved indgangen og det alpine område Arinsal/Pal, hvor undervisningen i sneen foregår, er også lige udenfor døren. Opholdet inkluderer desuden en dagstur til ski-resortet Arcalis, samt en halvdags shopping-tur til Andorra by.

Du er konstant i gang under hele forløbet. Hver dag er du på ski sammen med de engelsktalende skiinstruktører, som underviser på alle niveauer fra nybegynder til “professionel”. Du kan starte på kurset som nybegynder og alligevel nå at lære tilstrækkeligt til at klare dig som skiguide ude på pisterne. De danske instruktører følger dig på bakken, og underviser hver aften i teori efter dagens udfordringer i sneen. Således får du det nødvendige indblik i sikkerhedsforhold og jobbets mange andre funktioner. Det handler om pistevisning, picnic i 2.000 meters højde, udflugter i området og om at arrangere slalomkonkurrencer og afterskiing.

Alpinkurset består af syv hele dage på pisterne inklusiv liftkort, samt professionelle skilærere, så du skal ikke bruge mange lommepenge for at klare dig. Der er undervisning alle dage, og målet er at give dig det nødvendige supplement til dit netop overståede guidekursus. Det handler ikke om at blive skiinstruktør eller mester i slalom. Derimod forbereder kurset dig på jobbet som vinterguide, så du også kan løse denne opgave. Så hvis du elsker livet i sneen, så burde du måske overveje at udvide dine guidekompetencer med et alpinkursus.