Tag din guideuddannelse hos service&co

Guideuddannelsen

Få verdens sejeste job i udlandet!

Er du over 18 år, elsker du nye kulturer, og vil du gerne udvikle dine kompetencer inden for kommunikation? Så er Service & Co.s guideuddannelse lige noget for dig! Vi lover dig et job, hvor hverdagen aldrig bliver kedelig, og hvor hele verden bliver din legeplads.

Man får, hvad man betaler for, og hos os er det ganske enkelt: Kvalitet fra start til slut, og et netværk, der efter endt uddannelse sørger for, at du som rejseguide er sikret ordentlige forhold. Alle kan blive optaget på vores guideuddannelse. Hos os er det din personlighed og lysten til udvikling, der er vigtig. Er du oven i købet god til sprog, eller har du rejst meget, er det selvfølgelig en fordel. Vigtigst af alt er det dog, at du har vilje, et godt humør, kulturel forståelse og elsker udfordringer. Bliv guide og få en livsstil der handler om at give mennesker en god oplevelse på årets vigtigste tidspunkt - når de er på ferie.

Danmarks eneste statskontrollerede guideuddannelse!

Service & Co. er landets eneste guideuddannelse, der har statskontrollerede og meritgivende fag på skemaet, der lever op til det faglige niveau, som Undervisningsministeriet kræver. Bliv guide hos os og få en hel uddannelse der kan bruges i hele rejsebranchen. Efter du har gennemført vores guideuddannelse, modtager du et diplom fra Service & Co. og et diplom fra Roskilde Handelsskole, hvor de fag du har gennemgået på guideuddannelsen bliver anført.

Vil du være rejseguide?

Bliv en del af branchens bedste rejseguider - bliv guide gennem Service & Co.! Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores guideuddannelse, eller ønsker at tilmelde dig vores guideuddannelse. Kontakt os på telefon 70 211 222