Voksen guide

+50 guideuddannelse

Man bliver aldrig for gammel til at lære, udvikle sig og opleve verden!

Det er tit lidt nemmere at tage uddannelsen, hvis man er sammen med ligesindede. Derfor har vi i Service & Co. hvert år på vores aprilskole, dedikeret et hold til vores +50 elever. Har du rundet de 50år eller mere, er du selvfølgelig stadig mere end velkommen på vores almene hold. Vores +50 hold er blot et tilbud for dem som ser en højere gennemsnitsalder som en fordel.

“Bare jeg var taget afsted da jeg var 20 år!”
Sådan hører vi mange sige, når de kontakter os, for at høre om det stadig er en god ide, at uddanne sig til guide, efter man har rundet de 50 år. Svaret er nemt!
Ja, det er en super god ide! Den yngste elev vi nogensinde har haft på Service & Co. var 16 år og var med som en del af hans uddannelse i et handelsskole samarbejde vi havde for år tilbage. Den ældste vi har uddannet var 72 år og hun var en prægtig kvinde, med mod på livet og på at lære nyt. 
Dét, at være guide, har ingen udløbsdato, og det siger næsten sig selv, at livserfaring i et job med mennesker og service, kun kan blive et ekstra plus.
 
“Hvorfor er der så ikke flere, der springer ud i det?”
Det tror vi, at der er flere årsager til. Det er klart, at man tit bliver mere ”sat” med alderen, så derfor kan det være svært i perioder at vinke farvel til familien i danmark og rejse sydpå.
 
Men en ting er sikkert: Vi tror på, at der er mange danskere, der har lyst til at rejse ud og arbejde i udlandet for en tid, og det vil vi rigtig gerne støtte.

Hos Service & Co. er vi vant til at arbejde med +50 målgruppen. Vi har selv over 120 guider ansat, da vi varetager en stor del af alle guidede ture i Midtjylland i samarbejde med Visit Aarhus. Derfor ved vi, at interessen for jobbet findes.
Vi ved også, at vores samarbejdspartnere rigtig gerne vil ansætte +50 guider, efter endt guideuddannelse. Derfor skal du helle ikke være i tvivl om, at der er plads til dig i branchen. 
Hvis du tør kaste dig ud i udfordringen, skal vi nok hjælpe dig i gang med det rigtige job for dig.

Hvad adskiller +50 holdet fra det “unge” hold? 
Uddannelsens faglige indhold på +50 holdet, er præcis det samme, som på vores andre hold. Du får derfor den samme guideuddannelse ligegyldigt hvilket hold du vælger. Forskellen er blot, at aldersgennemsnittet er lidt højere på vores +50 hold. Man vil også have fag med vores ”unge” hold igennem forløbet. Der er altså ikke noget der rent indholdsmæssigt er anderledes.

Som alle andre elever på Service & Co. skal du, når du tilmelder sig, være indstillet på at forløbet er meget intens og at der er meget lidt fritid. Dette er ens på alle vores skoler og på alle vores hold og en del af vores koncept.

Kom på vores +50 hold!
Hvis du vil vide mere om vores +50 hold, må du altid kontakte os på 70 211 222. Du kan også tilmelde dig holdet direkte på vores bookingside. Prisen er selvfølgelig den samme som vores andre hold.
Vi kigger ikke på årstallet du er født i, men på dig som person. Og vi vil med glæde byde dig velkommen, om du er et ungt menneske eller om du har levet lidt mere af livet.

guideskole for voksne
5 Ugers guideuddannelse på +50 hold i April - Maj Priser fra
Mulighed for tillægskursus i børn eller sport 28.695
Læs mere her Book din guideskole her

Vi gør opmærksom på at + 50 holdet kun kan etableres ved mere end 15 deltagere. Ved mindre end 15 deltagere, får du mulighed for at deltage på et af vores andre hold eller få dine penge retur.