Hvem ansætter dig efter uddannelsen?

Hvilke rejseselskaber ansætter?

Vi samarbejder med 60 forskellige rejseselskaber, som alle gerne vil have guider med en Service & Co. uddannelse. Derfor er det ikke svært at få job efter endt uddannelse. 

Mange spørger om, hvor de kommer til at arbejde på deres første sæson. Til det kan vi svare, at det er meget forskelligt og det kommer an på hvilke forudsætninger du selv har. Vi plejer at sige, at du på din første destination skal regne med, at du kommer til at arbejde i middelhavsområdet eller andre typiske charterdestinationer. Hvilket selskab du kommer til at arbejde for er meget forskelligt, da det kommer an på, hvem der ansætter på det tidspunkt du søger arbejde. Vores jobcenter lytter til dine ønsker og behov, når de matcher dig med din kommende arbejdsgiver. 

Når først du har foden indenfor og fået guideerfaring kan du eksempelvis blive safari-guide i Sydafrika eller rundrejseguide i Asien, hvis det er din drøm. 

Når sommerens guideelever bliver færdige med deres uddannelse, skal de ikke være nervøse for deres fremtid i rejsebranchen. 

På vores næste skoler - Spanien skolen i april og Thailand skolen i juli - har vi allerede nu hørt fra de første 10 rejseselskaber, som efterspørger vores nyuddannede guider. I kan se frem til at komme ved samtale hos Bravo Tours, Aarhus Charter, Primo Tours, TUI, Folkeferie.dk, Sunweb, Nazar, Mixx Travel, SunCharter og Viva Tours.

Flere af ovenstående selskaber kommer ned på guideskolen hvor de vil afholde en præsentation for jer, tage jer til samtale for derefter at ansætte til sommeren og efteråret.

"Der er stor efterspørgsel på dygtige guider, og de guider der kommer hjem i august, er klar til at tage ud og lukke sommerdestinationerne ned, inden de skal videre til vinterens rejsemål.
Vi mærker en stigende efterspørgsel på guider, simpelthen fordi der bliver solgt rigtig mange rejser til sommeren og efteråret 2019."

- udtaler Adm. Direktør Chris Karlsen.

Drømmer du om et job som guide, så har du alletiders mulighed for at komme i job allerede i din sommerferie!

OBS! Der er stadig plads på uddannelsen i Spanien med start i April 2019.