mulighed for su på guideskole service&co.

Vil du have SU under din guideuddannelse?
Så er Service & Co. det rigtige for dig

OBS: I forhold til nedenstående, afventer vi på nuværende tidspunkt besked fra Campus Vejle angående ændret studieordning. Ring til os på tlf. 70 211 222 for at høre nærmere. 

Service & Co har indgået et samarbejde med Campus Vejle, som gør det muligt for dig at tage en erhvervsuddannelse med uddannelsesspecifikke fag under guideskoleopholdet i Spanien. Det betyder, at du, imens du uddanner dig som guide, også får en erhvervsuddannelse inden for kontor, handel, event eller detail.

Det eneste, det kræver, er, at du er fyldt 18 år og har en studenterhue fra enten STX, HHX, THX eller HF.

For STX-, HTX- og HF-studenterne er forløbet 10 uger og foregår således: I starter med 5 ugers undervisning i Danmark på Campus Vejle. Det er muligt at tage undervisningen online, dog vil der være dage, hvor I skal møde på skolen, men det er ikke mange, hvilket betyder, at I ikke nødvendigvis behøver at bo i nærheden af Vejle. I de 5 uger vil I modtage undervisning i følgende fag: Erhvervsøkonomi, Salg og Service og IT. Herefter skal I have et uddannelsesspecifikt fag, som foregår på guideskolen i Spanien. Hvilket fag, I skal have, kommer an på, hvilken linje I vælger (kontor, handel, event eller detail). Efter de 5 uger på guideuddannelsen tager I tilbage til Danmark og færdiggør jeres erhvervsuddannelse på Campus Vejle.

For HHX-studenter er forløbet 5 uger og foregår således:

I starter med 2 undervisningsdage på Campus Vejle, hvor I vil starte med et grundforløbsprojekt, hvorefter I flyver til Spanien og starter på jeres guideskoleophold. Her vil I blandt andet have jeres uddannelsesspecifikke fag, som anhænger af, hvilken linje I har valgt (kontor, handel, event eller detail). Efter de 5 ugers ophold i Spanien rejser I tilbage til Danmark og afslutter jeres erhvervsuddannelse på Campus Vejle. Så der er faktisk ikke særlig mange krav, og det eneste, vi forventer af dig, er, at du har gåpåmod, er udadvendt og har lysten til at udfordre dig selv!

Pris

Selve erhvervsuddannelsen koster ikke noget, da den er SU-berettiget – så det eneste, du skal betale for, er guideopholdet i Spanien.
Følgende er inkluderet i prisen: flyrejse tur/retur til Barcelona fra danske lufthavne, samt skatter og afgifter forbundet hermed. Transport fra lufthavnen til hotellet tur/retur. Skoleophold i delt dobbeltværelse med halvpension på Hotel Aqua Promenade**** med balkon. Hotellet ligger lige ved stranden, og det er muligt at få havudsigt mod betaling af tillæg på 450 kr. Al undervisning og materialer er inkluderet. Desuden indgår der flere arrangementer og udflugter, dog vil enkelte ture blive udbudt til salg. Alt dette får du til en pris på kun 28.995 kr.

Så hvis du er interesseret i at få en kæmpe oplevelse, samt noget ekstra at skrive på dit CV, så skynd dig at melde dig til erhvervs- og guideuddannelsen med Service & Co.!
Du kan melde dig til guideskolen på vores hjemmeside, hvorefter du blot skal ringe til os, så vi kan melde dig til erhvervsuddannelsen også. Du kan også bare ringe til os med det samme, og så hjælper vi dig med at melde dig til begge dele, mens du sidder i røret. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig i gang – så ring på telefon: 70 21 12 22.

Læs PDF fra campus Vejle