yuhj

Forlæng din uddannelse med et ekstra kursus

Er du til sne under fødderne, elsker du børn eller vil du hellere fylde din dag med sport og aktiviteter?

Med Service & Co. har du alle muligheder for at udvide din uddannelse med et ekstra kursus, hvor du kan pleje dine interesser, samtidig med at du dygtiggør dig til nogle af rejsebranchens ferieformer. Alle tillægskurserne er af en uges varighed og finder sted efter endt fem ugers skoleforløb.

Børneguide

Datoer for uddannelse i 2018: d. 8. Maj - 14. Maj 2018 samt 7. November - 12. November 2018
Pris kr. 4.395 kr.

Børneguidekurset er en unik mulighed til dig, der lever et aktivt liv, elsker at arbejde med børn og unge og gerne vil kombinere det med et job som guide. Her får du det bedste fra begge verdener!

Kurset afvikles i Salou på det 3-stjernet Hotel Golden Donaire. Prisen inkluderer indkvartering i delt dobbeltværelse og naturligvis lækker morgen- og aftenbuffet.

Med et børneguidekursus giver du dig selv muligheden for at arbejde på nogle af de største og bedste resorts i verden. Der er flere og flere charterselskaber, som udbyder børneklubber til alle aldre, så mulighederne for at kombinere jobbet som guide med masser af aktiviteter, sjov og leg er mange.

Du behøver ikke at være professionel - det vigtigste er, at du er en dygtig servicegiver, og at du nyder en aktiv livsstil og holder af at arbejde med børn og unge. Måske har du passet naboens unger, måske har du været pædagogmedhjælper eller har en uddannelse inden for børn- og ungeområdet. Det er ikke så afgørende. Vigtigst er lysten til at arbejde med netop denne gruppe feriegæster. En gruppe som på alle måder nok er den mest taknemmelige og givende, men som selvfølgelig har brug for ekstra omsorg, opmærksomhed og tillid.

Kurset omhandler:

 • Organisering af aktiviteter og lege
 • Jobbet på et familieresort
 • Børns udviklingsstadier
 • Børn med særlige behov
 • Regler og etik
 • Krop og motorik
 • Dans og bevægelse
 • Programmer og shows
 • Afsluttende samtaler

Efter kurset ansætter de involverede selskaber de kvalificerede medarbejdere, som de skal bruge til deres teams. Du er ikke forpligtet til at søge arbejde hos præcis dem, fordi du deltager i kurset. Service & Co. samarbejder med en lang række resorts rundt om i verden, så andre arbejdsgivere er også en mulighed. Ligeledes kan Service & Co. være behjælpelig med at finde andre guidejobs, hvis nedenstående selskaber ikke ønsker at tilbyde dig ansættelse.

Det er bl.a. muligt at blive børneguide hos følgende af vores samarbejdspartnere - Star Tour, Bravo Tours, Cosmo Entertainment, Apollo, Folkeferie.dk og Langley.
Så hvis du er tosset med børn og kunne du tænke dig at kombinere jobbet som guide med hver dag sammen med en masse glade og sprudlende unger. Så er det kurset som børneguide, du skal overveje.

Sportsguide

Datoer for uddannelsen: d. 8. Maj - 14. Maj 2018 samt 7. November - 12. November 2018
Pris kr. 4.395 kr.

Hvis du ønsker, at dit aktive liv går hånd i hånd med dit guidejob, så ville kurset til sports- og aktivitetsguide være perfekt til dig.
Der er efterhånden rigtig mange feriegæster, der rejser afsted på "aktiv" ferie. De nyder selvfølgelig solen og varmen, men de vil gerne have lidt mere indhold i deres ferie. Derfor vælger de resorts, hvor de kan dyrke sport og generelt være aktive. Derfor er der stor efterspørgsel på sportsguider.

Kurset afvikles i Salou på det 3-stjernet Hotel Golden Donaire eller på det 3-stjernet Mellieha Holiday Centre. Prisen er i delt dobbeltværelse og naturligvis med samme halvpension som på din guideskole.

Lever du et aktivt liv, og gad du godt kombinere guidejobbet med at arbejde med sport og leisure, så har du nu en unik mulighed for, at kombinere det bedste fra begge verdener. Med et Sport- og Leisure-kursus giver du dig selv muligheden for at arbejde på nogle af de største og bedste sportsresorts i verden.

Der er flere og flere charterselskaber, som udbyder aktiv ferie, så muligheden for at kombinere jobbet som guide med masser af aktiviteter er oplagt. Du behøver ikke at være professionel sportsudøver, vigtigst er, at du er en dygtig servicegiver, og at du nyder en aktiv livsstil.

Kurset omhandler:

 • Organisering af sportsbegivenheder
 • Alt om centerkonceptet
 • Aktiv gæsteservice
 • Kost og krop
 • Aktiviteter for alle aldersgrupper
 • Tag træningen med på ferie
 • Jobbet på et sportsresort
 • Guide, instruktør eller entertainer?
 • Afsluttende samtaler

Efter afsluttet kursus ansætter de involverede selskaber de kvalificerede medarbejdere, som de skal bruge til deres Teams. Du er ikke forpligtet til at søge arbejde hos præcis dem, fordi du deltager i kurset. Service & Co. samarbejder med en lang række resorts rundt om i verden, så andre arbejdsgivere er også en mulighed. Ligeledes kan Service & Co. være behjælpelig med at finde andre sports og leisure jobs, hvis nedenstående selskaber ikke ønsker at tilbyde dig ansættelse.

Et lille udpluk af de selskaber, som vi arbejder sammen med, er Club La Santa, Playitas, Tui-Gruppen, Cosmo Entertainment, Acttiv, og Vital Ocio.
Så hvis du har masser af energi og brænder for at aktivere folk omkring dig, så skal du overveje livet som sports- og aktivitetsguide.

Alpinguide

Datoer for uddannelser i 2018: den 13. december. til 21. december. 2018
Pris: 7.995 kr.

Kurset foregår i Pyrenæerne. Alpinskolen ligger i lilleputstaten, Andorra, kun 4 timers kørsel fra Barcelona. Andorra er en selvstændig stat, der måske er mest kendt for Europas laveste tax-freepriser. Men landet tilbyder bestemt også enestående naturoplevelser med imponerende bjerge, dejligt kildevand og frisk luft. Og så er der fine skiforhold med godt terræn til alle uanset niveau. Den lille bjergby Arinsal er centrum for det alpine tillægskursus, der kan bestilles, hvis du har gået på Service & Co. Guideskole.

Vi indtager området omkring Arinsal, Pal og Arcalis, hvor du bliver indlogeret i dobbelt- eller tremandsværelse på Hotel Xalet Besoli, der er et enkelt og typisk hotel for unge skientusiaster. På hotellet medfølger halvpension. Hotellet har skiliften lige ved indgangen og det alpine område Arinsal/Pal, hvor undervisningen i sneen foregår, er også lige udenfor døren. Opholdet inkluderer desuden en dagstur til ski-resortet Arcalis, samt en halvdags shopping-tur til Andorra by.

Du er konstant i gang under hele forløbet. Hver dag er du på ski sammen med de engelsktalende skiinstruktører, som underviser på alle niveauer fra nybegynder til “professionel”. Du kan starte på kurset som nybegynder og alligevel nå at lære tilstrækkeligt til at klare dig som skiguide ude på pisterne. De danske instruktører følger dig på bakken, og underviser hver aften i teori efter dagens udfordringer i sneen. Således får du det nødvendige indblik i sikkerhedsforhold og jobbets mange andre funktioner. Det handler om pistevisning, picnic i 2.000 meters højde, udflugter i området og om at arrangere slalomkonkurrencer og afterskiing.

Alpinkurset består af syv hele dage på pisterne inklusiv liftkort, samt professionelle skilærere, så du skal ikke bruge mange lommepenge for at klare dig. Der er undervisning alle dage, og målet er at give dig det nødvendige supplement til dit netop overståede guidekursus. Det handler ikke om at blive skiinstruktør eller mester i slalom. Derimod forbereder kurset dig på jobbet som vinterguide, så du også kan løse denne opgave. Så hvis du elsker livet i sneen, så burde du måske overveje at udvide dine guidekompetencer med et alpinkursus.

Ø-hop i Thailand

Datoer for uddannelsen: 1. August - 14. August
Pris: 14.995 kr.

Hvis du har besluttet dig for, at du vil tage din guideuddannelse i Thailand, så har vi et ekstra tilbud til dig. Du kan nu tilkøbe 2 ugers ø-hop som afslutning på guideopholdet.

I disse to uger er der lagt mere plads ind til restitution og afslapning oven på de 4 foregående uger. Vi starter med at tage nattoget sydpå til Surat Thani, der ligger ud til Den Thailandske Golf. Efter ankomst til Surat Thani er der transfer til Khao Sok Nationalpark, hvor vi i de næste par dage skal opleve junglen og dens smukke natur.

Vi kommer til at bo på Khao Sok Tree House***, hvor der bl.a. er gratis wi-fi, renseri- og vaskeriservice. Efter tre overnatninger i Khao Sok er der transfer til Koh Tao. En lille ø med smukke strande, hvor vi kommer til at have tre overnatninger på Montalay Beach Resort. Fra Koh Tao er der transfer med båd til Koh Phangan, som er kendt for sine smukke sandstrande. Her skal vi bo på Bayshore Resort. Fra Koh Phangan tager vi en enkelt dag til Koh Samui, hvor vi har en enkelt overnatning på First Beach Bungalow, inden turen går mod Danmark.

Så hvis du bare ikke har fået nok af det nordlige Thailand og Bangkok efter 4 uger, så vil 14-dages ø-hop fyldt med opdagelse og oplevelser være lige noget for dig.