service&co thailand

Thailand

Tag med til Thailand og oplev Østens mystik, mens du uddanner dig til guide. Thailand er arealmæssigt på størrelse med Frankrig, dog meget mere langstrakt! Den thailandske kultur er påvirket af både Indien, Kina og Cambodia, og så er Thailand det eneste land i Sydøstasien, der ikke har været koloniseret.

Den 5. juli lander vi i Chiang Mai Airport i det nordlige Thailand og indlogeres på det 3* Ibis Style Chiang Mai. Det er den næststørste by i Thailand, og den største i Nordthailand. Byen er beliggende ca. 700 kilometer nord for Bangkok og blev opført i 1296 af Kong Mengrai. Der bor i omegnen af 200.000 indbyggere, og byen er kendt for at være rig på kultur, hvilket også afspejles i de mange velbevarede bygninger i byen. Chiang Mai er vores base, mens du uddanner dig til guide.

Guide-uddannelsen i Thailand indeholder den samme faglige pakke som uddannelserne i hhv. Spanien og på Malta. Du vil i løbet af de tre uger, vi har i Chiang Mai, også lære førstehjælp på Chiang Mai Hospital.

Efter 18 nætter i Chiang Mai fortsætter vi vores rejse længere nordpå til Chiang Rai, hvor vi skal bo på My Dream Guest House omgivet af junglelyde og den rislende flod. Her vil vi blive taget godt imod af ejeren Nan, der driver stedet sammen med sin kone og 2 børn. Chiang Rai er rig på store natur- og kulturoplevelser, og vi skal bl.a. opleve en orkidefarm, stammelandsbyer, trekke i den smukke natur og besøge Golden Triangle.

Efter 3 ugers tid med spændende oplevelser i det nordlige Thailand rejser vi til Bangkok og skifter junglen ud med livet i den pulserende storby. Bangkok er en by med ca. 12 mio. indbyggere (estimat, 2012), og er desuden fuld af kontraster; det nye og moderne blander sig med det gamle og traditionelle. I Bangkok har vi 4 overnatninger på det 4* Furama Silom – perfekt placeret med gå-afstand til Skytrain, MBK-shoppingcentre og Silom night market.

Efter 4 overnatninger i Bangkok, kører vi mod Kanchanaburi nordvest for Bangkok. Her skal vi besøge De Allieredes Kirkegård fra 2. verdenskrig og køre med tog fra Thailand-Burma Railway Museum til floden Kwai. Overnatningen foregår på River Kwai Jungle Rafts, der er et resort bestående af tømmerflåder. Efter en enkelt overnatning skal vi se den berømte bro ”over floden Kwai”, Hellfire Pass og Erawan vandfaldene. Så her vil det bestemt være muligt at få en kølende dukkert, inden vi igen sætter kurs mod Bangkok.

Efter 4 spændende uger i Thailand går turen nu fra Bangkok hjem til Danmark… Men hvis du er gået all-in og har købt tillægskurset – Ø-hop, så er eventyret først lige begyndt.

På uddannelsen er der inkluderet 2 daglige måltider (måltidernes fordeling er specificeret i det endelige program). En lille indskudt bemærkning til lommepenge: i al almindelighed noget lavere i Thailand i forhold til Europa, så du kan klare dig med færre lommepenge end i Europa.

Har du spørgsmål til vores guideuddannelse i Thailand, så ring på telefon 70 211 222.

Husk at prisen inkludere; fly tur/retur, bagage, håndbagage, alle overnatninger på 3- eller 4-stjernet hotel, transfer tur/retur fra lufthavnen, 2 daglige måltider, undervisning & skole-materialer.

Meget mere tropeparadis

Kan man nogensinde få nok af Thailand…Nej vel! Så hop med ud på ø-eventyr efter 4 uger i det nordlige Thailand og Bangkok og tag på opdagelse i det smukke sydlige Thailand med 14 dages ø-hop.

I de to uger har du rig mulighed for både oplevelser og afslapning oven på de 4 foregående uger. Der er kun planlagt 2 timers undervisning om dagen, så resten af tiden kan bruges på at udforske den thailandske kultur, de hvide bounty-strande og det krystalklare vand - både over og under overfladen.

Vi rejser rundt fra sted til sted, så går du og drømmer om et fremtidigt job som rundrejseleder, er de 2 uger en oplagt mulighed for at samle erfaringer og få en fornemmelse af jobbet.

Turen starter med at vi tager nattoget sydpå til Surat Thani, der ligger ud til Den Thailandske Golf. Efter ankomst til Surat Thani er der transfer til Khao Sok Nationalpark, hvor vi i de næste par dage skal opleve ægte junglestemning og den smukke natur helt tæt på i små træhytter.

Vi kommer til have 3 overnatninger på Khao Sok Tree House ***, hvor der bl.a. er gratis wi-fi, renseri- og vaskeriservice. Men det lidt mere interessante er nok oplevelses-mulighederne, mens vi bor der. Gå på jungle-eventyr og kanoture på Cheow Lan Lake og/eller skytrekking.

Efter Khao Sok tager vi på ø-hop og første destination er Koh Tao. En rigtig lille perle af en ø med smukke strande, backpacker-stemning og fantastiske dykker- og snorkling sites. Her skal vi bo 3 nætter på Montalay Beach Resort, som ligger på øens østkyst og har udsigt til Tanote Bay, der er kendt som et bade-paradis med fint blødt sand og smukt udsyn.

Videre fra Koh Tao skal vi med båd til Koh Phangan. Øen er meget kendt for sine smukke sandstrande, der benyttes til alt fra solbadning, snorkling til en enkelt solnedgangsdrink eller til de meget berømte Full og Half Moon Party’s. Vi skal bo på Bayshore Resort, der ligger ud til Haad Rin beach – over 80 meter af lækker hvid sandstrand. Hotellet ligger meget centralt ift shopping, restauranter og nattelivet.

Fra Koh Phangan tager vi en enkelt dag til Koh Samui, hvor vi tilbringer natten på First Beach Bungalow, inden turen går mod Danmark. Og er der flere lommepenge tilbage, kan de nemt bruges her på shopping eller udflugter – se fx den store Buddha figur eller øens fantastisk flotte vandfald. Du kan selvfølgelig også bare slappe af med en god omgang massage på stranden.

Daglig morgenmad er inkluderet i prisen.