jobgaranti med service&co guideskole

Jobgaranti®

Hvad er det for en Jobgaranti®?

Jobgaranti®, er et Service & Co. registreret varemærke. Det betyder, at hver deltagende elev, der er kvalificeret og godkendt til jobgarantien efter uddannelsen, tilbydes et anerkendt job i rejsebranchen i udlandet. Dette kan være som guide, rejseleder, aktivitetsguide/animatør, børneguide, skiguide eller receptionist.

Med Jobgaranti® i hånden søger hver enkelt elev, enten på skolen eller efterfølgende, aktivt job hos Service & Co.s mange samarbejdspartnere. Vi holder overblikket over ansættelser via vores unikke jobbank på internettet, så vi til stadighed kan sende jobsøgende elever til samtaler indtil jobgarantien er indfriet for den enkelte. Det er en forudsætning for jobgarantien, at du ved uddannelsens afslutning er fyldt 18 år, og har kørekort. Vi samarbejder også med forskellige partnere, der ikke kræver et kørekort, ring til os på 70 211 222 og hør nærmere, hvis du er i tvivl.

Kvalificeret til Jobgaranti®

Om end det altid er muligt at få job i rejsebranchen med et Service & Co. diplom i hånden, garanterer Service & Co. kun jobgarantien til decideret kvalificerede elever. Langt de fleste af alle vores elever bliver kvalificeret og forlader uddannelsen med deres jobgaranti.

Man bliver kvalificeret til job hvis man har været interesseret, vist vilje og ikke mindst deltaget aktivt i uddannelsen. Desuden vurderes den enkelte elevs modenhed, evne til teamwork, social og kulturel forståelse samt resultaterne fra de forskellige eksamener.Service & Co.s mange instruktører afgør i samarbejde med vores karrierecenter, om den enkelte elev er klar til at få indfriet sin jobgaranti.

Vejen til et rejseguidejob

I afslutningsfasen på guideskolen kommer der to til fire rejsebureauer ned og afholder jobsamtaler. Har du interesse i disse firmaer, kan du vælge at gå til en samtale om et rejseguidejob hos en af dem.

Ud over samtalen med et firma, skal du til en samtale med en af Service & Co.s egne jobkonsulenter. Igennem denne samtale får vi en idé om, hvilke interesser du har. Om du helst vil være børneguide, skiguide, udflugtsguide eller måske noget helt andet. Derefter kan vi rådgive dig om hvilke firmaer, der har det rigtige rejseguide job til dig.

Fra du har afsluttet guideskoleuddannelse til, at du står med en kontrakt i hånden, kan der gå alt mellem en uge og tre måneder. Vi har cirka 60 forskellige samarbejdspartnere og tidspunktet for, hvornår du kommer ud som guide, afhænger af, hvornår selskaberne mangler nye guider.

Du kan også komme i arbejde senere, hvis du har nogle ting hjemme i Danmark, der skal afvikles så som uddannelse, lejlighed og arbejde.