jobgaranti med service&co guideskole

Jobgaranti®

Hvad er det for en Jobgaranti®?

Jobgaranti®, er et Service & Co. registreret varemærke. Det betyder, at hver deltagende elev, der deltager på vores uddannelse som udgangspunkt starter med at have en garanti i hånden, og tilbydes et anerkendt job i rejsebranchen i udlandet. Dette kan være som guide, rejseleder, aktivitetsguide/animatør, børneguide, skiguide eller receptionist.

I løbet af uddannelsen ser vi på hver elevs kvaliteter og vurderer om man har været interesseret, vist vilje og ikke mindst deltaget aktivt i uddannelsen. Desuden vurderes den enkelte elevs modenhed, evne til teamwork, social og kulturel forståelse samt resultaterne fra de forskellige eksamener.
Service & Co.s mange instruktører afgør i samarbejde med vores karrierecenter, om den enkelte elev er klar til at få indfriet sin jobgaranti. Generelt set kvalificeres over 95% af vores elever, så man skal decideret modarbejde, glemme at møde til timerne eller have en anden agenda end at tage en uddannelse, hvis man ikke skal få tilbudt et job efterfølgende.
Vi gør os utrolig umage med at finde de rigtige jobs til vores elever og vores karrierecenter, har samtaler med hver elev, for at sikre sig det helt rigtige match.

Med Jobgaranti® i hånden søger hver enkelt elev, enten på skolen eller efterfølgende, aktivt job hos Service & Co.s mange samarbejdspartnere. Vi holder overblikket over ansættelser via vores unikke jobbank på internettet, så vi til stadighed kan sende jobsøgende elever til samtaler indtil jobgarantien er indfriet for den enkelte. Det er en forudsætning for jobgarantien, at du ved uddannelsens afslutning er fyldt 18 år, og en fordel hvis du har et kørekort. Vi samarbejder dog også med forskellige partnere, der ikke kræver et kørekort, så "kortet" udelukker ikke nogen. Ring til os på 70 211 222, hvis du er i tvivl.

Vejen til et rejseguidejob

I afslutningsfasen på guideskolen kommer der to til fire rejsebureauer ned og afholder jobsamtaler. Har du interesse i disse firmaer, kan du vælge at gå til en samtale om et guidejob hos en af dem.
Ud over samtalen med et firma, skal du til en samtale med en af Service & Co.s egne jobkonsulenter. Igennem denne samtale får vi en idé om, hvilke interesser du har. Om du helst vil være børneguide, skiguide, udflugtsguide eller måske noget helt andet. Derefter kan vi rådgive dig om, hvilke firmaer, der har det rigtige job til dig.
Fra du har afsluttet guideskoleuddannelse til, at du står med en kontrakt i hånden, kan der gå alt mellem en dag og tre måneder. Vi har cirka 60 forskellige samarbejdspartnere og tidspunktet for, hvornår du kommer ud som guide, afhænger af, hvornår selskaberne mangler nye guider, og ikke mindst, dine ønsker.
Du kan også komme i arbejde senere, hvis du har nogle ting hjemme i Danmark, der skal afvikles så som uddannelse, lejlighed og arbejde.