Service&co. guideforening

Medlemskab af Service & Co.s guideforening

Igennem de sidste 15 år har medlemstallet af Service & Co.s Guideforening vokset sig større end 10.000 guider. Vores medlemmer har bl.a. modtaget sparring og rådgivning vedrørende deres job i udlandet, og hjælp til jobsøgning, konfliktløsning og en personlig karriere som specialguide eller leder på alverdens destinationer. Ikke bare en gang, har vi hjulpet de personer med behov, men gang på gang. Alle hverdage – nogle gange weekender og på alle tider af døgnet – kort sagt; altid!

Når rejsen er gået hjem igen efter de mange lærerige oplevelser på fjerne rejsemål, har vi også været med. For mange har det udvidede medlemskab af Guideforeningen også været vejen til et stort og nyt netværk, og et ønskejob i rejse-, fly- eller hotelbranchen i Skandinavien. Vi er med andre ord din personlige kontakt, når du mangler coaching, vejledning og sparring. Samtidig har vi muligheden for at tilbyde dig relevante kurser og et helt unikt netværk til virksomheder i hele Skandinavien.

Service & Co.s Guideforening er et individuelt tilbud, der er der for dig, når behovet opstår – fordi du har valgt at tilmelde dig denne forsikringsordning. Vi hjælper alle dem, som ønsker at deltage i fællesskabet, og som minimum har gennemført en Service & Co. uddannelse.

Service & Co.s Guideforening fungerer uafhængigt af enkelte selskaber i rejsebranchen. Der findes ingen egentlig fagforening for guider, men via medlemskabet af Guideforeningen kan du komme den tryghed nærmere. Her kan du hente al den vejledning, som du ikke umiddelbart finder andre steder, hvis du – mod forventning – havner i komplicerede situationer på destinationen.

Som udgangspunkt har Service & Co. sikret sig at arbejdsforholdene på destinationerne for hvert enkelt selskab er i orden. Vores samarbejdspartnere har med garanti ordentlige ansættelseskontrakter og vilkår, som er generelle for branchen. Dit medlemskab kan dog afhjælpe tvivl og uheldige situationer med din arbejdsgiver, hvis sådanne tilfælde skulle opstå. Du har en allieret partner ved din side, som ser objektivt på tingene, og der bliver ikke regnet i minutter, timer eller andre omkostninger – lige meget hvor du er i verden. Det er alt sammen en del af Guideforeningpakken.

Alt dette omfatter dit medlemskab af Service & Co.s Guideforening:

  • Et medlemskab oprettes til specialpris ved bestilling af din guideuddannelse, det betales kun én gang og udløber aldrig.
  • Umiddelbart efter din uddannelse er færdiggjort, samarbejder Guideforeningen og Karrierecentret om at hjælpe dig ud i dit drømmejob.
  • Personlig jobvejleder inkl. gratis telefonrådgivning på telefon 70 211 222.
  • Hjælp til at skifte job, karriere og/eller arbejdsgiver – bliv specialguide, supervisor eller destinationschef.
  • Hjælp til din personlige jobplan, coaching, sparring til ansøgninger, feedback på samtaler m.m.
  • Bistand ved konflikthåndtering på destinationen, som kræver enhver hjælp af fagforeningsmæssig karakter.
  • Rådgivning i forbindelse med karriereplanlægning – efter guideuddannelsen eller hjemkomsten fra destination i udlandet.
  • Indkaldelse til samtaleforløb og generel jobformidling indenfor rejse-, fly eller hotelbranchen i Skandinavien.
  • Attraktive rabatter til alle medlemmer ved udbydelse af relevante efteruddannelser eller reunions.
  • Personlig karriererådgivning på dansk, svensk eller norsk, samt gratis foredrag i samarbejde med Business Danmark.

Desuden tilbyder Speakers Club et gratis foredrag til alle medlemmer af Service & Co. Guideforening. Læs mere om Speakers Club her.

Sådan bliver du medlem:

Din engangsbetaling for din Guideforeningpakke koster kr. 995,- for ubegrænset medlemsskab.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i fællesskabet og i rejsebranchens eneste fagnetværk for uddannede guider.