Bestil en guideskole gennem service&co.

BESTIL DIN GUIDEUDDANNELSE HER

I menuen i toppen af siden kan du læse om de tillæg, du kan købe ved bestilling. Husk, at du altid kan ringe til os på 70 211 222 og få hjælp til dine spørgsmål og selvfølgelig også til din bestilling.

Reserver din plads nu - betal senere

Har du besluttet dig for at tage på guideskole, men mangler de sidste penge til betalingen? Det forstår vi godt, og derfor vil vi hellere end gerne hjælpe dig med at lave en betalingsløsning som er tilpasset dig og din situation. Ring til os allerede nu og reserver din plads.

Om betalingen

Når du bestiller din guideskole er betalingen delt op i tre rater: 

1. Rate er på 4.500,- og betales 7 dage efter bestilling. Det er også denne betaling som er depositum. Herudover falder betalingen for afbestillingsforsikringen, såfremt du har købt denne gennem os. 
2. Rate er på 8.500,- og betales 100 dage før afrejse.
3. Rate er på restbeløbet, og betales 60 dage før afrejse.

Prisen inkludere; fly tur/retur, bagage, håndbagage, hotel ophold på 4-stjernet hotel, transfer tur/retur fra lufthavnen, undervisning & skole-materialer. Inkluderet i prisen er også 1 til 2 måltider om dagen, alt efter hvilken skole-destination du vælger.

Du får tilknytning til mere +60 selskaber i rejsebranchen, personlig coaching, jobsamtaler med rejsebureauer på skolen og kurser med eksterne instruktører.

​​​​​​​​​​​​​​​​​

Når du bestiller en guideuddannelse hos Service & Co., kan du kun betale med Dankort eller lave en bankoverførsel fra din bankkonto til vores. Vi ønsker i øjeblikket ikke at modtage udenlandske kort (fx. MasterCard, VISA, Maestro Card), da der fra januar 2018 er kommet nye gebyr-regler i EU, der gør, at kortene er uhensigtsmæssigt dyre at benytte - især ved store køb.

Hvis du har problemer med betaling, så ring ind til os på 70 211 222, så finder vi altid en løsning der passer til dig.