EN FANTASTISK OPLEVELSE OG VENNER FOR LIVET...
EN FANTASTISK OPLEVELSE OG VENNER FOR LIVET...

VINTERGUIDE PÅ ENTEN SKI ELLER SNOWBOARD!

Tag med på det ekstra Alpinkursus for dig som har gået på Service & Co.

Datoer for uddannelser i 2017:

  • Bliv skiguide på alpinkursus fra den 14. december. til 22. december. 2017.

Lille land - store bjerge

Kurset foregår i Pyrenæerne. Alpinskolen ligger i lilleputstaten, Andorra, kun 4 timers kørsel fra Barcelona. Andorra er en selvstændig stat, der måske er mest kendt for Europas laveste tax-freepriser. Men landet tilbyder bestemt også enestående naturoplevelser med imponerende bjerge, dejligt kildevand og frisk luft. Og så er der fine skiforhold med godt terræn til alle uanset niveau. Den lille bjergby Arinsal er centrum for det alpine tillægskursus, der kan bestilles hvis du har gået på Service & Co. Guideskole.

Vi indtager området omkring Arinsal, Pal og Arcalis, og du bor i den hyggelige bjergby, Arinsal, på Hotel Xalet Besoli, der er et enkelt og typisk hotel for unge skientusiaster. Byens beliggenhed er i øvrigt det ideelle for uddannelsen til alpinmodulet. Liften er lige ved indgangen til hotellet og det alpine område Arinsal/Pal, hvor undervisningen i sneen foregår. Opholdet inkluderer desuden en dagstur til ski-resortet Arcalis, samt en halvdags shoppingtur til Andorra by.

7 dage på pisterne med liftkort og skilærere

Alpinkurset er komplet og består af syv hele dage på pisterne inklusiv liftkort, samt professionelle skilærere, så du skal ikke bruge mange lommepenge for at klare dig. Der er undervisning alle dage, og målet er at give dig det nødvendige supplement til dit netop overståede guidekursus. Det handler ikke om at blive skiinstruktør eller mester i slalom. Derimod forbereder kurset dig på jobbet som vinterguide, så du også kan løse denne opgave.

Opholdet afspejler jobbet som skiguide

Du er konstant i gang under hele forløbet. Hver dag er du på ski sammen med de engelsktalende ski-instruktører, som underviser på alle niveauer fra nybegynder til “professionel”. Du kan starte på kurset som nybegynder og alligevel nå at lære tilstrækkeligt til at klare dig som skiguide ude på pisterne. De danske instruktører følger dig på bakken, og underviser hver aften i teori efter dagens udfordringer i sneen. Således får du det nødvendige indblik i sikkerhedsforhold, og jobbets mange andre funktioner. Det handler om pistevisning, picnic i 2.000 meters højde, udflugter i området og om at arrangere slalomkonkurrencer og afterskiing.

Indkvartering og forplejning

Du bliver indlogeret på et enkelt hyggeligt lokalt hotel i dobbelt- eller tresengsværelse. Opholdet inkluderer halvpension.

BESTIL DIN GUIDEUDDANNELSE HER