EN FANTASTISK OPLEVELSE OG VENNER FOR LIVET...
EN FANTASTISK OPLEVELSE OG VENNER FOR LIVET...

Forlæng din guideuddannelse med et ekstra kursus

Er du til sne under fødderne, elsker du børn eller vil du hellere fylde din dag med sport og aktiviteter?

Nu har du alle muligheder for at udvide din uddannelse med et ekstra kursus, hvor du kan pleje dine interesser, samtidig med at du dygtiggør dig til nogle af rejsebranchens ferieformer.

Hvert år valfarter tusindvis af mennesker til Pyrenæerne, Alperne eller de Nordiske fjelde for at få fart under deres ski og snowboard. Disse gæster skal bruge dygtige skiguider til at gøre deres ferie endnu bedre, så elsker du også livet i sneen, skulle du måske overveje at udvide dine guidekompetencer med et alpinkursus efter vores uddannelse i november.

Er du tosset med børn, og kunne du tænke dig at kombinere jobbet som guide med hver dag, at være sammen men en masse glade og sprudlende unger. Så er det kurset som børneguide du skal overveje. Kurset udbydes efter november uddannelsen.

Eller det kan være, at du langt hellere vil fylde din hverdag med sport og aktiviteter... I så fald er der brug for dig. Der er efterhånden rigtig mange feriegæster, der rejser afsted på "aktiv" ferie. De nyder selvfølgelig solen og varmen, men de vil gerne have lidt mere indhold i deres ferie. Derfor vælger de resorts, hvor de kan dyrke sport og generelt være aktive. Hvis du ligesom dem holder af en aktiv livsstil, så burde du overveje at tilkøbe et sportskursus efter uddannelserne i enten april eller oktober.

Du kan læse mere om Alpin -, Sport & Aktivitets-, og Børneguidekursus her på undersiderne eller du kan ringe til os på 70 211 222, hvis du har spørgsmål.

BESTIL DIN GUIDEUDDANNELSE HER