EN FANTASTISK OPLEVELSE OG VENNER FOR LIVET...
EN FANTASTISK OPLEVELSE OG VENNER FOR LIVET...

Thailand - 4 uger

Tag med til Thailand og oplev Østens mystik, mens du uddanner dig til guide. Thailand er arealmæssigt på størrelse med Frankrig, dog meget mere langstrakt! Den thailandske kultur er påvirket af både Indien, Kina og Cambodia, og så er Thailand det eneste land i Sydøstasien, der ikke har været koloniseret.

Den 5. juli lander vi i Chiang Mai Airport i det nordlige Thailand og indlogeres på det 3* Ibis Style Chiang Mai. Det er den næststørste by i Thailand, og den største i Nordthailand. Byen er beliggende ca. 700 kilometer nord for Bangkok og blev opført i 1296 af Kong Mengrai. Der bor i omegnen af 200.000 indbyggere, og byen er kendt for at være rig på kultur, hvilket også afspejles i de mange velbevarede bygninger i byen. Chiang Mai er vores base, mens du uddanner dig til guide.

Guide-uddannelsen i Thailand indeholder den samme faglige pakke som uddannelserne i hhv. Spanien og på Malta. Du vil i løbet af de tre uger, vi har i Chiang Mai, også lære førstehjælp på Chiang Mai Hospital.

Efter 18 nætter i Chiang Mai fortsætter vi vores rejse længere nordpå til Chiang Rai, hvor vi skal bo på My Dream Guest House omgivet af junglelyde og den rislende flod. Her vil vi blive taget godt imod af ejeren Nan, der driver stedet sammen med sin kone og 2 børn. Chiang Rai er rig på store natur- og kulturoplevelser, og vi skal bl.a. opleve en orkidefarm, stammelandsbyer, trekke i den smukke natur og besøge Golden Triangle.

Efter 3 ugers tid med spændende oplevelser i det nordlige Thailand rejser vi til Bangkok og skifter junglen ud med livet i den pulserende storby. Bangkok er en by med ca. 12 mio. indbyggere (estimat, 2012), og er desuden fuld af kontraster; det nye og moderne blander sig med det gamle og traditionelle. I Bangkok har vi 4 overnatninger på det 4* Furama Silom – perfekt placeret med gå-afstand til Skytrain, MBK-shoppingcentre og Silom night market.

Efter 4 overnatninger i Bangkok, kører vi mod Kanchanaburi nordvest for Bangkok. Her skal vi besøge De Allieredes Kirkegård fra 2. verdenskrig og køre med tog fra Thailand-Burma Railway Museum til floden Kwai. Overnatningen foregår på River Kwai Jungle Rafts, der er et resort bestående af tømmerflåder. Efter en enkelt overnatning skal vi se den berømte bro ”over floden Kwai”, Hellfire Pass og Erawan vandfaldene. Så her vil det bestemt være muligt at få en kølende dukkert, inden vi igen sætter kurs mod Bangkok.

Efter 4 spændende uger i Thailand går turen nu fra Bangkok hjem til Danmark… Men hvis du er gået all-in og har købt tillægskurset – Ø-hop, så er eventyret først lige begyndt.

På uddannelsen er der inkluderet daglig morgenmad, 5 frokoster og 3 aftensmåltider (måltidernes fordeling er specificeret i det endelige program). En lille indskudt bemærkning til lommepenge: i al almindelighed noget lavere i Thailand i forhold til Europa, så du kan klare dig med færre lommepenge end i Europa.

Bestil 4 ugers guideskole i Thailand
Med mulighed for 2 ugers Ø-hop