EN FANTASTISK OPLEVELSE OG VENNER FOR LIVET...
EN FANTASTISK OPLEVELSE OG VENNER FOR LIVET...

Velkommen til Malta, "Korsriddernes Ø"

Der er et utal af gode grunde til at vælge et guideskoleophold på Malta. Den smukke og rå natur, de gyldne sandstrande, det fantastiske vinterklima, de blå laguner, historiens vingesus fra blandt andet Korsridderne, og ikke mindst fantastiske Mellieha Holiday Center, der lægger grund og faciliteter til vores elever i 5 uger. Alt dette kun ca. 3 timers flyvetur fra Danmark.

På Mellieha Holiday Center kommer du så tæt på det ”ægte” liv som guide, som det er muligt. Du bor og lever sammen med 4 andre elever i et 70 m2 stort feriehus med privat gårdhave og tagterrasse.

Mellieha Holiday Centre er tegnet af den danske arkitekt, Hans Munk Hansen, og hotellet ligger på en af Maltas bedste placeringer, blot 300 meter fra en af øens bedste sandstrande. Feriebyen byder på et væld af lækre faciliteter: stor udendørs pool, bar, restauranter, supermarked, fitnessrum, voksenpool, børneklubber og selvfølgelig Folkeferie.dk danske rejseledere. Du er altså lige midt i en dansk feriedestination, mens du lærer alt det du behøver for at blive en dygtig guide.

På Malta er vejret fantastisk hele året. Når vi besøger øen i november og december, kan du regne med temperaturer på ca. 18-20 grader. Øen har ca. 3.000 årlige solskintimer og det subtropiske middelhavsklima sikrer, at du sagtens kan pakke shorts og T-shirt i kufferten. Når solen ikke er fremme kan det blive lidt køligere og der kan også falde lidt regn, så husk også en god sweater og en paraply.

Med sine blot 316 km2 er Malta en ø med masser seværdigheder, inkluderet i guideskoleopholdet er selvfølgelig en tur til øens hovedstad Valletta. Her finder man som mange andre steder på øen levn efter blandt andet tempelfolket, romerne, araberne og de mange riddere. Der er et utal af museer, kirker, fæstninger og templer. Og det er ikke uden grund, at mange film bliver optaget på Malta, blandt andet første afsnit af Games of Thrones.

Når man går rundt i Vallettas gader, kan man mærke stemningen fra gamle tider og udsigten ud over byens naturhavn, vidner om de mange søslag, som der er fundet sted der.

Når du booker dit guideskoleophold på Malta, er du sikker på godt vejr, skønne faciliteter og 5 uger på en helt unik Ø.

Her skal du bo...
Læs mere om skolehotellet her

BESTIL DIN GUIDEUDDANNELSE HER