EN FANTASTISK OPLEVELSE OG VENNER FOR LIVET...
EN FANTASTISK OPLEVELSE OG VENNER FOR LIVET...

Altid drømt om at besøge Thailand? Nu kan du gøre det under uddannelse!

Gør det i din sommerferie og bliv klar til job allerede i august.

5. juli til 2. August 2017 – kr. 34.995,-

Hua Hin er Thailands ældste badeby og turister valfarter hvert år til byen for at nyde den skønne lokale atmosfære, strandene og alle byens seværdigheder. Desuden er det også den thailandske kongefamilies mest yndede feriemål og selvfølgelig byen, hvor du på 4 uger i din sommerferie kan tage en guideuddannelse.

Under uddannelsen bor du i Hua Hin sammen med dine medstuderende og lærer alt, hvad der skal til for at blive en dygtig guide. Indholdet af uddannelsen er det samme som I Spanien eller på Malta. Dog er kurset i Hua Hin 4 uger, da alt jobrelateret foregår i Danmark efter hjemkomst. Du kommer altså direkte til jobsamtale hjemme hos rejseselskaberne efter din hjemkomst.

Hua Hin er kendt for sine lange sandstrande, lækre golfbaner, hektiske markeder og mange restauranter. Byen ligger ved Siambugten syd for Bangkok, hvor der er i løbet af de sidste år, er rigtig mange kendte skandinaver, der har valgt at købe fantastiske luksus villaer.

I Hua Hin har du mulighed for det hele...
Gå en tur og mød de orangeklædte munke, mens du nyder et lækkert måltid, ved et af de mange spændende gadekøkkener. Tag en tur ned til havnen og se hvordan fiskerne bringer dagens fangst med hjem og smag evt. på den frisk fangede fisk på en af de mange restauranter. Hver aften kan du besøge byens natmarked, hvor farver, dufte og lyde sætter alle dine sanser på arbejde. Her kan du købe alt fra saronger til levende blæksprutter. Du kan også tage en tur forbi skrædderen og få faconsyet den perfekte kjole, jakkesæt eller skjorte.

Midt i denne fantastiske by ligger vores skolehotel, hvor du bor sammen med dine med studerende på delt dobbeltværelse. Undervisningen foregår på hotellets faciliteter og i så vid udstrækning så muligt ude i nærmiljøet. Når en lang skoledag er omme, sørger vi for at besøge byens kendte og ukendte seværdigheder og nyder hver dag godt af det fantastiske thailandske køkken.

Her skal du bo...

Læs mere om skolehotellet her

 

OBS. Skulle der komme hotel ændring, ændre vi selvfølgelig til samme standard. 

BESTIL DIN GUIDEUDDANNELSE HER