EN FANTASTISK OPLEVELSE OG VENNER FOR LIVET...
EN FANTASTISK OPLEVELSE OG VENNER FOR LIVET...

Guideuddannelse tæt på en af verdens smukkeste storbyer

5 uger på første parket ud til det Baleariske Hav i Spanien, det er hvad du rejser ned til hvis du tager vores guideuddannelse i Spanien. Dette er bare en af de mange grunde til at vælge guideskolen i Spanien!

Vores dejlige hotel Aqua Hotel Promenade**** ligger i Pineda de Mar, kun en lille times kørsel udenfor Barcelona. Et hotel med en fantastisk placering og skønne faciliteter. Her skal du tilbringe størstedelen af de næste 5 uger på guideskolen.

Pineda de Mar lægger i Catalonien som er midt imellem Middelhavet og Pyrenæerne. Et område med et fantastisk hav og gyldenbrune sandstrande. Et lokalområde som har et rigt liv i form af butikker, caféer og restauranter. Her har du mulighed for at se unikke seværdigheder, snuse til den katalanske kultur og smage lækker spansk mad. I din fritid kan du slappe af på stranden og tage en dukkert i det flotte blå hav som har fået EU's blå flag for renlighed.

Som sagt ligger Barcelona kun en time væk, hvilket giver rig mulighed for at opleve en af Europas førende storbyer indenfor bl.a. mode, historie og arkitektur. Byen summer af shopping muligheder, restauranter og caféer som skaber et dejligt byliv. På en af skolens inkluderede udflugter tager i en tur til Barcelona og oplever byen på nærmeste hold.

Barcelona er præget af høj catalansk arkitektur som kan ses på de lokale boliger mens også i mange af turistmålene i byen.

Kort sagt får du mulighed for at lære guidelivet at kende i området nær Spaniens 2. største by.

Her skal du bo...
Læs mere om skolehotellet her

BESTIL DIN GUIDEUDDANNELSE HER