EN FANTASTISK OPLEVELSE OG VENNER FOR LIVET...
EN FANTASTISK OPLEVELSE OG VENNER FOR LIVET...

UDE ER GODT… MEN HUSK DEM DERHJEMME!

Hvert år tager over 500 unge mennesker på guideuddannelse med Service & Co. Hjemme tænker familie, kæreste og venner ofte over, hvad som sker på guideskolen…

Alle der kender til Service & Co. er godt klar over, at en guideskoleuddannelse hos os er en intensiv oplevelse med lange dage og masser af indtryk.

Undervisningsdagene er fyldt helt ud, og derfor kan det være svært at finde tid til at ringe og skrive hjem, lige så ofte som dem derhjemme forventer det. Det er derfor en god idé at informere de nærmeste om - inden afrejsen - at kommunikationen hjem bliver lidt sparsom. Specielt lige i starten af uddannelsen…

Et guideskoleophold hos Service & Co. er en udviklingsrejse. Man bliver grebet fra starten og lærer meget om sig selv, og det er nye konkrete tanker og aktive handlinger på mange forskellige måder. De kommende guider og rejseledere oplever tit, at de kommer hjem med helt andre måder at gribe tingene an på, og de lærer at tage ansvar for sig selv og sine nærmeste. Det giver et drive, som de måske ikke engang selv viste at de havde. For familien og vennerne kan det betyde, at den person som man kender godt, pludselig også viser nye og spændende sider af sig selv.
Det kan nok alle vores tidligere elever genkende!
Men vi opfordrer til at man som elev, kort efter ankomsten, oplyser til dem derhjemme, at man er kommet godt frem og på hvilket værelse man bor på hotellet. For pludselig går tiden stærkt, når man har det godt ;o)

Under guideuddannelserne kan man som pårørende skrive direkte til vores team af faste instruktører på guideskolen, hvis man mangler ”livstegn”. Vi er konstant i kontakt med vores elever og kan give en besked videre. Det kunne for eksempel være; Du skal ringe eller skrive hjem ;o) 

Skriv til os på skole@service–co.dk