Tag en guideuddannelse og rejs ud og oplev verden.

Service & Co. er Danmarks eneste rigtige guideuddannelse med fag på diplomniveau og mulighed for SU under din uddannelse.

Så drømmer du om at få verdens sejeste job i udlandet? Eller vil du gerne udvikle dine kompetencer inden for kommunikation og personlig appearance? Så er en guideuddannelse hos Service & Co. lige noget for dig!

Her får du styrket dit CV og kickstartet din karriere, samtidig med, at du får et hav af spændende oplevelser, langt væk fra Danmark. Alt sammen med en masse andre unge, der ligesom dig, er nysgerrige omkring andre kulturer, og elsker at arbejde med service og mennesker.

Er du over 18 år og er du klar til at arbejde i et spændende miljø, hvor ingen dage er ens? Så tag din uddannelse hos os! Vi lover dig et job, hvor hverdagen aldrig bliver kedelig, og hvor hele verden bliver din legeplads.

Et job, som du sagtens kan nå at prøve af i dit sabbatår, men også et job, hvor du kan vælge at gøre karriere og blive i rejsebranchen i mange år.
Det er helt op til dig og dine fremtidsplaner, men en ting er sikkert; du forlader guideuddannelsen og jobbet som guide med en helt enestående ballast i dit videre arbejds- eller studieliv.

Så hvad venter du på? Lad os hjælpe dig videre med dine drømme og være med til at give dig nogle oplevelser, du aldrig ville kunne finde andre steder.

Læs mere her på siderne, eller ring til os på 70 211 222. Du må også altid skrive til os på info@service-co.dk

Du kan også altid læse, hvad vores tidligere elever synes om uddannelsen, på Trust Pilot.